Stiri Liga I Masculin

T.F. Liga I Masculin: Clip de promovare făcut de cei de la CN Aurel Vlaicu (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
30.05.2017

turneul final liga 1 aurel vlaicu

Turneul final al Ligii I la baschet Masculin va avea loc în acest sezon în Arena de Baschet din Capitală, în perioada 2-4 iunie. Gazda turneului este Colegiul Naţional Aurel Vlaicu. 

Adversarii bucureştenilor vor fi BC Timba Timişoara, Politehnica Iaşi şi Cuza Sport Brăila. 

Pentru a promova turneul pe care îl vor găzdui, "vulturii" au realizat un material în care apar trei dintre tineriele speranţe ale echipei bucureştene: Dan Mainea, Costin Şerbănescu şi Cosmin Mingote. 


Primele două clasate la T.F. Liga I Masculin vor obține dreptul de participare în sezonul următor al Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Programul turneului este disponibil aici. Partidele turneului de promovare vor fi transmise în direct de DigiSport. 

*video: youtube.com

*foto: facebook CNAV Eagles Sports 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!