Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U13F - Diana Balasiu și Giulia Mihaela Monor, remarcatele primei zile

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.06.2017

Debutul Turneului Final U13 Feminin a venit cu prestații notabile din partea tinerelor baschetbaliste prezente aceste zile la Sfântu Gheorhge, însă cu două dintre ele care au ieșit în special în evidență, Diana Balasiu de la CSS Bega Timișoara, respeciv Giulia Mihaela Monor de la Olimpia București. 

Bega Timișoara a învins pe muchie de cuțit CSM CSS Târgoviște în cel mai echilibrat și disputat meci al zilei inaugurale, 49-47, într-un meci în care Diana Balasiu a excelat. Micuța bănățeancă a încheiat jocul cu un double-double, având 17 puncte marcate și 19 mingi recuperate, totul pentru un indice la eficiență de 22 de unități. De asemenea, sportiva și-a mai trecut în cont 5 capace, dar și 5 mingi pierdute, totul în aproape 30 de minute petrecute pe parchet. Totodată, de la Timișoara s-a mai remarcat și Daria Negru, autoare a 17 puncte și 14 recuperări, însă doar cu 3 unități la eficiență din cauza procentajelor modeste. 

Într-o altă partidă a zilei, Olimpia București și-a adjudecat clar victoria în partida cu CSS Sibiu, scor final 62-34. Giulia Mihaela Monor a fost de departe MVP-ul partidei cu 20 de puncte marcate, 15 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții, 5 mingi pierdute și 24 la productivitate, totul în doar 22 de minute jucate. 

Performerele primei zile ale Turneului Final U13 Feminin de la Sfântu Gheorghe: 

Puncte - Alexia Dobă (CSM CSS Târgoviște) - 23

Recuperări - Diana Balasiu (CSS Bega Timișoara) - 19

Pase decisve - Elena Popa (Olimpia București), Giulia Mihaela Monor (Olimpia București), Ioana David (Olimpia Brașov), Mădălina Suciu („Al. Ceușianu” Reghin), Ariana Ercean („Al. Ceușianu” Reghin), Maria Luiza Huidu (CSS 4 București) - 3 

Intercepții - Ioana David (Olimpia Brașov), Teona Carcadia (CSS Sibiu) - 7

Capace - Diana Balasiu (CSS Bega Timișoara) - 5

Eficiență - Giulia Mihaela Monor (Olimpia București) - 24

*Foto: Facebook CSS Sf. Gheorghe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!