Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U16F – Laura Vaida și Ștefania Catinean, remarcatele semifinalelor

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
14.05.2017

 

CS Olimpia București și LAPI Dej vor juca astăzi în finala Turneului Final U16 Feminin. Cele două formații au trecut, sâmbătă, de CSȘ Ploiești, respectiv CSȘ Alexandria, în urma unor prestații foarte bune a două jucătoare care au avut evoluții notabile pe întregul parcurs al competiției.

De la CS Olimpia București s-a remarcat Laura Vaida, iar de la LAPI Dej Ștefania Patricia Catinean.

O evoluție foarte bună a avut Laura Vaida, jucătoarea lui CS Olimpia București, care a terminat în double-double. Titulară, Laura Vaida a jucat 24:21 de minute, timp în care a marcat 16 puncte, la care a adăugat 14 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un capac, pentru un indice al eficienței de 26 unități.

Ștefania Catinean a intrat titular și a evoluat vreme de 37:29 minute în semifinal cu echipa din Ploiești. Catinean a adus 20 de puncte formației sale, în urma a 2/6 de 3 puncte, 5/11 de 2 puncte și 4/5 aruncări libere. Sportiva lui LAPI Dej și-a mai trecut în cont 8 recuperări, 1 assist, 3 intercepții și 1 capac.

Finala dintre LAPI Dej și CS Olimpia București se joacă astăzi, de la ora 13, la Sala „Prof. Octavian Dimofte”.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!