Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U16M – Aurelian Gavriloaia domină finala

Paul Olar

Paul Olar
15.05.2017

Steaua CSM EximBank Bucureşti este noua campioană la categoria U16 masculin. Formaţia din capitală a trecut de CSS Târgovişte cu scorul de 82-79. Partida a avut loc la Sighetu Marmaţiei, acolo unde s-a desfăşurat turneul final.

La fel ca în partidele precedente, Aurelian Gavriloaia a fost cel mai bun jucător al bucureştenilor. Sportivul a izbutit un nou double-double, alcătuit din 35 de puncte, 18 recuperări şi 2 pase decisive. Gavriloaia a avut 8/22 din interiorul semicercului, 5/8 de la mare distanţă, respectiv 4/8 de la nivelul liniei de pedeapsă.

Dintre cele 18 recuperări, 15 au fost reuşite de sub panoul adversarilor. În plus, Aurelian a izbutit 4 capace şi a pierdut 4 mingi, statisticile sale formând un indice al eficienţei de 31.

Gavriloaia a fost ales MVP-ul turneului şi se regăseşte şi în echipa ideală a competiţiei.

*Foto: steauabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!