Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U16M – Steaua și Târgoviște se califică în finală

Paul Olar

Paul Olar
14.05.2017

CSS Târgoviște s-a calificat în finala campionatului național U16. Formația din județul Dâmbovița a trecut de U-BT 1 cu scorul de 85-67. Primul sfert al disputei a fost adjudecat de elevii Gabrielei Trandafirescu, care s-au bucurat de un ecart de cinci puncte. Avantajul a crescut în actul secund, iar Târgoviște a condus permanent pentru a se califica în finală.

Rareș Stănescu și-a ajutat echipa prin 26 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Gabriel Apostol a avut 13 puncte, 3 recuperări și tot atâtea pase decisive. Tot 13 puncte a totalizat și Marian Duică, alături de 17 recuperări.

De partea cealaltă, Tudor Lungu s-a remarcat prin 32 de puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări.

Cea de-a doua semifinală a programat o întâlnire bucureșteană, între Steaua CSM EximBank și BC Slam București. Steaua a avut câștig de cauză, tabela indicând la final 69-63. Aruncând o privire peste statistică, observăm faptul că militarii au tranșat soarta încleștării în ultimul sfert, atunci când au înscris 22 de puncte, spre deosebire de cele 13 ale adversarilor.

Aurelian Gavriloaia a fost omul meciului, sportivul reușind un double-double, prin cele 20 de puncte și 15 recuperări. Alexandru Harangus a totalizat 16 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.

În replică, Laurențiu Dumitrescu a ieșit în evidență prin 16 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive.

În celelalte dispute ale zilei, CS Cuza Sport Brăila a trecut de ACS 4Sports Agronomia cu 66-65, pe când CSS Sighetu Marmației a învins pe U-BT 2 cu 73-71. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!