Stiri Juniori U17 Masculin

TF U18M: Rezultatele ultimei zile din cadrul turneului de la Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.05.2018

Astăzi, 6 mai, s-a încheiat Turneul Final U18 Masculin – ediția 2017/2018 găzduit de Sibiu. Dacă primele două poziții erau adjudecate încă de ieri, gazdele de la CSU Sibiu și CN Aurel Vlaicu au luptat în meci direct pentru medaliile de bronz. Echipa din București a avut câștig de cauză și astfel podiumul a fost ocupat de echipele din capitală.

În ultima zi a turneului s-au înregistrat următoarele rezultate:

CS Agronomia București vs U-BT Cluj-Napoca, scor 65-89
CN Aurel Vlaicu vs CSU Sibiu, scor 76-59
CSM Steaua București vs CSȘ Târgu Jiu, scor 97-58

În primul meci al zilei, U BT Cluj-Napoca a câștigat duelul cu CS Agronomia București, scor 85-69, într-un meci care nu a contat pentru lupta la medalii. Trupa din Cluj-Napoca a câștigat toate cele patru sferturi al jocului și a bifat a doua victorie în turneu. Modibo Diaby a fost cel mai bun jucător de la învingătare cu 14 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Tudor Brie și Tudor Todea au marcat și ei câte 14 puncte pentru U BT Cluj-Napoca.Luca Vișan Hara a fost principalul artizan de la Agronomia cu 23 de puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

Cel mai important meci al zilei a fost cel dintre CS Aurel Vlaicu și CSU Sibiu. Echipa din București a câștigat clar cu 76-59, pe sferturi 25-16, 20-16, 20-15 și 11-12, și astfel a pus mână pe medaliile de bronz. George Vlad a terminat cu 21 de puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, Paul Bogdan a acumulat 22 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive.

În ultimul joc al turneului, CSM Steaua, echipa deja campioană, a depășit ușor pe CSȘ Târgu Jiu, scor 97-58. Andrei Arion a fost cel mai bun jucător al meciului cu 28 de puncte și o pasă decisivă. Robert Nanu s-a remarcat de la echipa gorjeană cu 20 de puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive.

După 5 zile de întreceri, clasamentul final a arătat astfel:

1. CSM Steaua București – 5/0
2. CS Agronomia București – 3/2
3. CN Aurel Vlaicu – 3/2
4. CSU Sibiu – 2/3
5. U-BT Cluj-Napoca – 2/3
6. CSȘ Târgu Jiu – 0/5

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!