Stiri Juniori U17 Masculin

TF U20M: Phoenix Galați și Agronomia râmăn neînvinse după a doua zi a turneului

Eduard Popa

Eduard Popa
22.04.2019

mihai maciuca phoenix galati

CSM Phoenix Galați și Agronomia București au reușit să câștige și cel de-al doilea meci desfășurat în cadrul turneului final U20 masculin, care se joacă în Capitală. Astfel, cele două formații se vor întâlni cu trofeul pe masă luni, 22 aprilie, în ultima zi a turneului.

În primul meci de duminică, Phoenix Galați nu a dat nicio ansă celor de la CSU Brașov. Astfel, moldovenii s-au impus cu scorul de 79-59. Gălățenii au început partida cu 25-7 în primul sfert și nu au dat nicio șansă „Șepcilor Roșii”. Mihai Măciucă a fost cel mai bun marcator pentru gălățeni, cu 23 de puncte. Baschetbalistul care s-a întors la Galați după ce a evoluat în acest sezon la seniori pentru BCM U Pitești a fost ajutat de către Radu Voinescu (21 de puncte, 13 recuperări), George Vlad (15 puncte, 11 recuperări, 8 pase decisive) și David Stan (12 puncte, 17 recuperări). De partea cealaltă, s-a remarcat Dan Bichiș, cu 14 puncte și 8 recuperări.

În al doilea meci al zilei, gazdele de la Agronomia s-au impus la limită, scor 79-77, în fața celor de la CSU Brașov. Formația din București a avut la pauză 15 puncte diferență, dar a trăit cu emoții finalul de meci după ce trupa de sub Tâmpa a câștigat sfertul patru cu 28-15 și a fost aproape să recupereze avantajul creat de gazde. Matei Bodea a reușit un double-double, cu 20 de puncte și 12 recuperări, Luca Vișan Hara a înscris 19 puncte, în timp ce Christian Chițu a adus 17 puncte și 6 recuperări. De partea cealaltă, George Blaj Voinescu a strâns 32 de puncte cu 8 recuperări iar Vlad Georgescu 18 puncte.

După aceste rezultate, Agronomia și Phoenix Galați au 2-0, în timp ce CSU Brașov și CS U Cluj au 0-2. Ultimele două se vor duela pentru victoria de onoare luni, 22 aprilie, de la ora 11:00, în timp ce Agronomia și Phoenix Galați vor evolua cu trofeul pe masă, de la ora 13:00. Potrivit frbaschet.ro, meciurile vor avea loc în Sala Agronomia din Capitală. Partidele vor fi transmise, de asemenea, și pe pagina de facebook a celor de la Agronomia.

*foto: Alina Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!