Stiri Juniori U20 Masculin

TSF Tîrgu Mureș. Rezumatul celei de-a treia zi

Noémi Csiki

Noémi Csiki
17.03.2013

Statistica

Ultima etapă a turneului a început cu înfruntarea dintre Timba Timișoara și Dinamo București, partidă ce a decis ocupantele locului 2 și 3 în serie, și, implicit, cea de-a doua claificată la turneul final. Timișorenii au rezistat la început și au menținut scorul strâns în primele minute, dar Dinamo nu și-a lăsat garda jos până ce nu s-a instalat în avantaj în mod confortabil. Echipa din capitală s-a impus cu scorul 80-103 (pe sferturi: 21-31, 21-34, 14-18, 24-20).

La Dinamo, 4 jucători au terminat cu eficiență de peste 20. Leonard Filip a reușit 18 puncte, 16 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții, Vladimir Mihai 18 puncte (6x3) și 10 recuperări, Andrei Petică, 23 de puncte (3x3), 5 recuperări și 5 pase decisive, iar Dan Ioan, 13 puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive. La Timba s-a remarcat Alin Andrieș (25 de puncte (3x3), 15 recuperări și 6 pase decisive), respectiv Dominic Csender (11 puncte (3x3), 9 recuperări și 4 pase decisive).

 


 

Statistica

 În ultimul meci al turneului, formația din Focșani s-a întâlnit cu gazdele, într-un duel care nu a mai rezervat surprize. După victoria mureșenilor (scor 55-81, pe sferturi: 8-16, 10-15, 19-26, 18-24), LPS Focșani a terminat turneul fără meci câștigat. Însă partida nu a fost chiar atât de dezechilibrată cum se prefigurase. În afară de Steff, care s-a accidentat la începutul turneului, și Raul Pușcaș a fost menajat. În rest, antrenorul George Trif a rotit întregul lot mureșean. De vreme ce calificarea era sigură, iar adversarul nu era unul atât de periculos ca și Dinamo, echipa mureșeană nu a mai tras atât de tare. 

Balázs Baczó a reușit 18 puncte, 6 recuperări și 8 pase decisive, Alin Borșa, 14 puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive, iar Gabriel Oltean, 14 puncte și 8 recuperări. La LPS Focșani, Andrei Neguroiu a totalizat 16 puncte, 7 pase decisive și 7 intercepții, Florin Popovici, 15 puncte și 7 recuperări, iar Ionuț Neguroiu, 15 puncte și 5 pase decisive.


Așadar, cele două echipe calificate sunt BC Mureș și Dinamo București. Ele vor juca la turneul final împreună cu formațiile calificate de la celelalte două turnee, și anume CSU Ploiești, BC Timișoara, SCM Craiova și CSU Atlassib Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!