Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

TVR Cluj va transmite meciul trei al finalei dintre „U” şi Sepsi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.04.2017

Universitatea Cluj-Napoca şi ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe îşi dau întâlnire miercuri, 26 aprilie, în meciul trei al finalei Ligii Naţionale de baschet feminin. Confruntarea este programată la Sala Sporturilor “Horia Demian”, cu începere de la ora 19:00.

Biletele au fost puse în vânzare încă de ieri la sediul clubului CS Universitatea. De altfel, programul exact pentru comercializarea tichetelor este următorul:

Miercuri şi Joi: De la 8 la 10 şi de la 13 la 15 la sediul “U” Cluj de pe Strada Cardinal Iuliu Hossu nr. 23, respectiv de la ora 15:00 la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Mai mult, Societatea Română de Televiziune, prin Studioul Teritorial Cluj, s-a gândit la fanii baschetului care nu vor ajunge la sală. Drept urmare, TVR Cluj va oferi în direct partida de miercuri, în comentariul jurnaliştilor Ionel Banu şi Ovidiu Blag.

Totodată, TVR Cluj poate fi recepţionat şi online, printr-un click AICI.

Reamintim faptul că după primele două încleştări, scorul general al finalei este egal. Jocul cu numărul 4 va avea loc joi, de la aceeaşi oră.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Haide U!
    Hai fetele! Vom fi acolo.

    cu 6 ani în urmă (25.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    SUCCES SEPSI SIC!!! HAIDETI FETELOR,PUNETI LAURII SI COROANA PE REZULTATELE OBTINUTE IN ACEST CAMPIONAT.CONDUCETI PE U CU 7-2 IN ACTUALUL SEZON,SPERAM SA REALIZATI SCORUL FINAL DE 9-2.

    cu 6 ani în urmă (26.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    8-2

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!