Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Tabyta Wampler se reîntoarce la Sf. Gheorghe

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
18.10.2013

CSM Satu Mare întâlnește pe ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, într-un meci ce contează pentru etapa a 3-a din Liga Națională de baschet feminin.

În această întâlnire consemnăm faptul că americanca Tabytha Wampler de la CSM Satu Mare se reîntoarce la Sf. Gheorghe, dar de data aceasta din postura de adversară. Extrema în vârstă de 24 de ani ce măsoară 185 cm, a evoluat 28 de partide în sezonul trecut pentru formația din județul Covasna, timp în care a acumulat medii pe meci de 9.7 puncte, 6.6 recuperări și 1.8 pase decisive pentru un total de 9.5 la capitolul eficiență.

Partida ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe vs CSM Satu Mare va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18:00.

Foto: Misafoto

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!