Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tal Karpels: "Jocul de la Piteşti ne poate duce mai aproape de play-off"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.02.2014

Karpels

Tal Karpels a vorbit în exclusivitate pentru Total Baschet despre meciul pe care echipa sa îl va disputa miercuri, de la ora 19:30, pe terenul celor de la BCM U Piteşti.

În acest moment al sezonului, orice meci va fi ca o luptă. Jocul de la Piteşti este important pentru nou să îl câştigăm deoarece ne poate duce mult mai aproape de calificarea în play-off-ul campionatului. Piteştiul este o echipă foarte bună, care trece printr-un moment bun. Ei vor juca în faţa propriilor fani, dar noi cred că vom fi bine pregătiţi pentru a învinge.

În 19 meciuri de campionat, extrema Energiei a strâns medii de 7.8 puncte, 3.4 recuperări, 1.8 pase decisive, o intercepţie şi 1.5 posesii pierdute, pentru 9.2 la eficienţă.

fotoreporter totalbaschet.ro: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!