Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tal Karpels:„ Mergem acolo pentru a ne face jocul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.11.2013

Tal Karpels, extrema Energiei Rovinari prefațează meciul cu CSU Asesoft Ploiești. Baschetbalistul israelian de origine române pune acest start excelent al echipei în spatele muncii și spune că nu merg la Ploiești ca mielul la tăiere.

Ce poți spune despre meciul cu Asesoft?

Pot spune că Asesoft este o echip foarte bună, dar noi suntem într-o formă  bună și se pare că va fi un meci tare pentru ambele echipe.

Energia nu a câștigat niciodată pe terenul Asesoftului, crezi că puteți face o surpriză imensă?

Mergem acolo pentru a ne face jocul, precum o echipă! Avem în acest an o echipă foarte înfometată de victorii. Mergem să ne jucăm jocul iar orice se poate întâmpla.

Aveți un start excelent de sezon, cărui fapt se datorează?

Cred că facem totul bine, muncim din greu de două ori în fiecare zi. Suntem o echipă înfometată care vine la fiecare meci pentru a juca tare.

Cine crezi că este cel mai periculos om al Asesoftului?

Nu pot spune că despre un singur jucător că este cel mai periculos, sunt o echipă bună, cu jucători buni dar totuși eu cred că Filip Adamovic este foarte important pentru ei.

Cum te simți în liga națională din România?

Liga din România este extraordinară. Îmi place deoarece fiecare echip poate câștiga în fața oricărei alteia iar asta o face mult mai interesantă și mult mai grea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!