Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tal Karpels: „Pentru noi, meciul cu Steaua e cel mai important din acest sezon”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.03.2014

Tal Karpels, component al grupării Energia Rovinari, a vorbit pentru TotalBaschet despre duelul pe care echipa sa îl va juca în aceastî etapă pe teren propriu în compania celor de la Steaua CSM EximBank. Duelul decisiv pentru accederea în play-off dintre Energia și Steaua se dispută duminică, 23 martie, începând cu ora 19:00. 

„Toată lumea știe ce înseamnă meciul acesta cu Steaua. Pentru noi e cel mai important meci din actualul sezon. Nu știu care va fi deznodămândul acestei partide, dar știu un singur lucru, acela că noi nu vom pleca de pe teren fără a lupta din greu pentru fiecare recuperare în parte, pentru fiecare minge pierdută. De asemenea, mai știu că fanii noștri ne vor fi alături și ne vor împinge spre o victorie în această confruntare”, a declarat Karpels.

În meciul tur dintre Steaua și Energia, disputat la București, oltenii s-au impus cu 97-70, partidă pe care Tal a terminat-o cu 14 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții, 3 mingi pierdute și 20 la eficiență, cifre acumulate în 23 de minute de joc. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!