Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tal Karpels: ’’Sperăm ca în partida cu Timba să ne arătăm adevărata valoare’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
21.10.2013

TAL

Tal Karpels, jucătorul celor de la Energia Rovinari, a prefaţat pentru Total Baschet, partida contra Timbei Timişoara, joc ce va avea loc astăzi cu începere de la ora 18:00.

’’Etapa precedentă CSU Sibiu ne-a ucis la recuperările ofensive, acesta fiind motivul principal pentru care a câştigat jocul. Atât noi cât şi antrenorul am muncit foarte mult la antrenamente pentru a repara greşelile apărute în jocul cu Sibiu. Timba Timişoara este o echipă care ne poate pune probleme, dar noi sperăm ca în acestă partidă să arătăm de ce suntem cu adevărat în stare.’’ 

Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    Asta e Ciulin
    http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/folcloriste-varianta-de-sub-panou-1394.html

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!