Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tayloe Taylor a reușit performanța stagiunii în înfrângerea clară cu SCM U Craiova

Eduard Popa

Eduard Popa
19.04.2018

tayloe taylor 41 de puncte

Rămași fără bani primiți pentru prestațiile lor din Iași, americanii Tayloe Taylor și Jalen Jackson joacă doar pentru „distracție și statistică” în partidele pe care „Armăsarii” moldoveni le joacă pe teren propriu. Astfel, Taylor și Jackson au fost prezenți pe parchet în înfrângerea suferită de ieșeni, scor 117-89, în fața celor de la SCM U Craiova. 

Jackson a avut un meci bun, cu 26 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Vedeta partidei pentru ieșeni a fost însă celălalt american, Tayloe Taylor. El a adunat 41 de puncte și 3 recuperări, cu 9/12 de la 2 puncte, 6/13 de la 3 puncte și 5/7 de la libere. Cu această performanță, americanul l-a depășit pe fostul său coleg Andrija Bojic, care înscrisese 35 de puncte în victoria în fața lui Dinamo din luna martie.

Nu este prima prestație incredibilă reușită de Taylor. Fostul jucător al Craiovei a mai reușit și un triple-double în victoria obținută de ieșeni în fața celor de la Phoenix Galați, scor 99-91. 

Pentru oaspeți Ivan Siriscevic a reușit 27 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, Jamar Samuels 25 de puncte și 7 recuperări, iar Nemanja Aleksandrov 17 puncte și 6 recuperări. 

După acest meci SCM U Craiova se menține pe locul 7 în clasamentul LNBM, în timp ce Poli Iași rezistă miraculos în Liga Națională, în ciuda faptului că visteria clubului este goală și încearcă să termine campionatul în afara locurilor retrogradabile. 

*foto: Eduard Merschi, facebook Poli Studs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!