Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Taylor Lavery a semnat cu BCM Baia Mare

Paul Olar

Paul Olar
27.06.2016

BCM Baia Bare continuă să se orienteze pe piața americană. Gruparea din județul Maramureș a anunțat astăzi, prin intermediul paginii de facebook, transferul lui Taylor Lavery. Sportivul se va afla la primul angajament profesionist din carieră.

Lavery măsoară 1.93 m și poate evolua pe posturile 1-2. El a absolvit Universitatea Minnesota Duluth, alături de care a activat în NCAA 2. Americanul a contabilizat, în stagiunea precedentă, medii de 17.8 puncte, 3.4 recuperări și 1.3 pase decisive.

De asemenea, Taylor a strâns un procentaj de 42.5% de la două puncte, 39% de la mare distanță, respectiv 84.1 la nivelul liniei de pedeapsă.

Pe lângă Lavery, BCM Baia Mare i-a mai transferat pe Mike Smith, Sharif Watson, respectiv Thomas Feeney Jr. Totodată, echipa pregătită de Sebastian Man a bătut palma cu Liviu Rotariu, cel care a părăsit-o pe Poli Iași.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!