Stiri

Telekom Sport continuă transmisiunile NBA în România și pentru următoarele două sezoane

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.06.2018

televizare telekom nba

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale meciurilor celui mai important campionat de baschet al lumii, NBA, pentru perioada 2018-2020, se arată într-un anunț al companiei.

„Continuăm o tradiție începută odată cu înființarea acestei stații. Ne-am propus să construim o televiziune de sport premium, din care nu puteau marile campionate profesioniste din America. NBA face parte din oferta noastră încă din 2010, iar eforturile noastre au fost apreciate de fanii baschetului, dar și de partenerii din Statele Unite, alături de care continuăm acest demers important și spectaculos. Marile branduri ale baschetului mondial vor putea fi urmărite pe canalele Telekom Sport cel puțin până în 2020, oriunde, pe orice ecran, prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile”, a spus directorul general Telekom Sport, Vlad Enăchescu, potrivit paginademedia.ro.

Drepturile NBA deținute de Telekom Sport includ difuzarea de meciuri, de rezumate și magazine dedicate campionatului profesionist nord-american.

*foto: protvmedia.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!