Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Teodora Neagu nu mai este jucătoarea formației FCC ICIM Arad

Eduard Popa

Eduard Popa
05.02.2019

FCC ICIM Arad continuă seria modificărilor de lot, după transferul lui Destiny Williams și Chelsey Lee, respectiv demisia lui Miljan Medvedj și sosirea lui Bogdan Bulj în calitate de antrenor principal. 

Astfel, din această seară Teodora Neagu nu mai este jucătoarea grupării arădene. Cele două părți au ajuns la o înțelegere privind rezilierea contractului, iar sportiva în vârstă de 22 de ani va părăși formația de pe malul Mureșului devenind liberă de contract. Bogdan Bulj va rămâne cu Anamaria Ciotir și Rita Bartok ca și opțiuni pentru primele 20 de minute în care regulamentul prevede obligatoriu o jucătoare U23 pe parchet.

De-a lungul carierei Teodora Neagu a evoluat pentru Danzio Timișoara, Universitatea Cluj-Napoca, fiind campionă națională anul trecut cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Actualmente FCC ICIM Arad se află pe poziția a 5-a în Liga Națională de Baschet feminin, cu un bilanț de 4 victorii și 12 înfrângeri, la un punct distanță de locul 6, Universitatea Cluj-Napoca respectiv două puncte de ultima clasată în grupa roșie, CS Phoenix Constanța.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!