Stiri Cupa României Feminin

Theodosios Paralikas: „Va fi un meci dificil cu Timişoara"

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
19.09.2014

Sezonul oficial va debuta în sala Polivalentă Dunărea, sâmbătă, de la ora 18.30, cu partida CS Phoenix Galaţi - BC Tymes Timişoara. Partida se anunţă interesantă, ţinând cont că ambele echipe au fost foarte active pe piaţa transferurilor în această vară.

Gălăţencele nu au uitat de înfrângerea dramatică de la Timişoara, cu un coş de 3 puncte a lui Pesovic în ultima secundă şi promit să se răzbune cu o victorie cât mai clară ce să le asigure prezenţa în faza următoare a competiţiei.

„Va fi un meci dificil pentru că nu ştim nimic despre Timişoara. Ei şi-au schimbat total echipa şi au adus un antrenor sârb şi patru fete din Serbia. Echipa noastră este de asemeni o echipă nouă cu şase jucătoare noi şi va fi interesant să le urmărim jucând împreună într-un meci oficial. Nu trebuie să uităm că Timişoara este echipa care ne-a bătut anul trecut în ultima secundă şi că nu am ajuns în play-off. Ne dorim revanşa şi să mergem mai departe în Cupă”, ne-a declarat antrenorul echipei gălăţene Theodosios Paralikas.

Returul va avea loc pe 24 septembrie la Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!