Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba şi Energia Rovinari caută a doua victorie din acest sezon

Marius Petri

Marius Petri
20.10.2013

Liga Națională de Baschet Masculin

Etapa 4

Luni, 21 octombrie, 18:00

Sala "Constantin Jude"

 Timișoara 

1-2 Fișa meciului 1-2

 

BC Timba şi Energia Rovinari se vor înfrunta luni, la Timişoara, într-o partidă contând pentru etapa a patra a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Partida va începe la ora 18:00 şi va fi netelevizată, iar accesul spectatorilor în sala “Constantin Jude” va fi gratuit.

Ambele echipe au avut un parcurs oarecum asemănător în debutul acestui sezon, contabilizând câte două înfrângeri şi o victorie. În anii trecuţi, cele două formaţii s-au mai întalnit de trei ori, scorul fiind 2-1 în favoarea baschetbaliştilor din Târgu-Jiu, care s-au impus inclusiv în ultimul meci contra Timbei, scor 81-71.

Deşi pare favorită pe hârtie înaintea duelului de mâine seară, Energia Rovinari vine după două jocuri în care a avut mari probleme la recuperări, lucru care poate fi speculat de “urşii” bănăţeni. Principalele arme ale băieţilor antrenaţi de Florin Nini sunt Louis Darby Jr., cu o medie de 18 puncte marcate pe meci în primele 3 runde, şi Porter Troupe, care marchează în jur 15 puncte în fiecare partidă. Un alt jucător care ar putea înclina balanţa pentru Târgu-Jiu este Giordan Watson, liderul echipei la capitolul pase decisive.

Pe de cealaltă parte, gazdele de la Timba au avut parte de o săptămână agitată, în care s-au desparţit de căpitanul Denham Brown şi au pierdut în deplasare la Oradea. Deşi nemulţumit de jocul colectiv al echipei sale, antrenorul Bogdan Murărescu este încrezător în şansele formaţiei de pe Bega în partida de mâine, fiind hotărât să obţină a doua victorie din acestă stagiune în faţa propriilor suporteri. Principalul marcator al bănăţenilor, Kevin Bridgewaters, a suferit o entorsă în partida de la Oradea şi nu este la capacitate maximă, dar va fi cu siguranţă unul dintre cei mai periculoşi jucători ai Timbei. Mici probleme de ordin fizic acuză şi David Lawrence, însă americanul este dispus să pună osul pentru încă o victorie a formaţiei timişorene.

Partida va fi oficiată de arbitrii Fabiana Martinescu, Laszlo Bukureşti şi Ciprian Ciocan şi va fi supervizată de către observatorul din partea FR de baschet, Marius Marinescu.  

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe leslie :

    tg jiu
    bineinteles ca timba o sa castige avand in vedere metoda de a antrena a domnului nini. poate maine seara, domnule nini, respectiv, radu o sa folositi toti jucatorii, deoarece 5 ,6 nu pot castiga un meci

    cu 10 ani în urmă (20.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!