Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba Timișoara a transferat un internațional din Coasta de Fildeș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.08.2017

BC Timba Timba a mai realizat un transfer în această perioadă. Nou promovata a ajuns la un acord cu Tiegbe Bamba, un jucător din Coasta de Fildeș, care a jucat ultima dată în liga secundă din Grecia.

În vârstă de 26 de ani, Tiegbe Bamba măsoară 2.03 metri și este un jucător de poziția 3, care poate acoperi și poziția 2.

Tiegbe Bamba are două sezoane petrecute la nivel profesionist. În stagiunea precedentă el a evoluat la Psychiko în liga a 2-a din Grecia. În sezonul 2015/2016, Bamba a bifat 26 de partide pentru Chalons Reims în prima ligă din Franța, cu o medie de 2.6 puncte înscrise pe meci.

Tiegbe Bamba a absolvit în 2015 la Portland State, iar alături de Timba Timișoara va petrece al 3-lea sezon la nivel profesionist.

În această perioadă Tiegbe Bamba face parte din lotul național de seniori a Coastei de Fildeș, care se pregătește pentru FIBA AfroBasket 2017, competiție ce se va desfășura în perioada 8-16 în Tunisia și Senegal.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!