Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba Timișoara, aproape de o surpriză cu BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
28.12.2017

timba timisoara bcm u pitesti

BCM U Pitești a câștigat un meci dificil în compania lui Timba Timișoara, scor 82-77, în etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Timba a început partida cu Medgyesi, Naylor, Florveus, Kovacevic și Reljic. De partea cealaltă Piteștiul a început cu Troupe, Ciotlăuș, Agafonov, Kostoski și Nicoară. Primul sfert a aparținut gazdelor, care cu o defensivă sufocantă conduceau după șase minute cu 14-4. Cu Pavle Reljic în mare formă, Timba avea după primul sfert un avantaj de 13 puncte, scor 23-10. Cameron Naylor a dus Timba la un avantaj de 15 puncte (28-13), la debutul sfertului secund, dar treptat Piteștiul a reintrat în meci. Grație în principal lui Nicoară, Russell și Agafonov, Piteștiul a încheiat repriza cu un parțial de 23-9 și a intrat la vestiare cu un dezavantaj de numai un punct, scor 37-36.

Debutul sfertului al treilea a aparținut oaspeților, care au pornit un parțial de 14-3 și au condus cu 50-40, grație în principal lui Kostoski și Troupe. Gazdele nu au cedat însă și au reușit un run de 9-2, ajungând la 3 puncte în spatele Piteștiului, 62-59. Sfertul patru a fost unul asemănător. Reljic a egalat la 62 pentru Timba, pentru ca apoi argeșenii să se distanțeze din nou la 8 puncte. A urmat apoi un alt run al Piteștiului, care cu 2:30 minute rămase a egalat prin Kovacevic. Kostoski a reușit însă trei triple consecutive care au aduns în cele din urmă victoria piteștenilor, scor 82-77.

Aleksandar Kostoski a fost cel mai bun marcator, cu 28 de puncte, 5 pase decisive și 8/13 de la 3 puncte. Andriy Agafonov și Nick Russell au marcat câte 18 puncte pentru învingători, în timp ce Titus Nicoară a reușit un double-double, cu 11 puncte și 11 recuperări. De partea cealaltă, Pavle Reljic a adunat 20 de puncte, John Florveus a înscris 16 puncte, Dejan Kovacevik a marcat 15 puncte iar Cameron Naylor a reușit un double double cu 13 pct și 12 recuperări.

BCM U Pitești reușește astfel să rupă seria de trei înfrângeri consecutive și ajunge la 7 victorii și 4 înfrângeri. De partea cealaltă, Timba are 2 victorii și 8 înfrângeri.

BCM U Pitești va începe returul sezonului regulat pe teren propriu, cu U-BT Cluj-Napoca, în timp ce Timba va evolua pe teren propriu cu BC SCM Timișoara.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Greu, schimbam ceva?
    O victorie obtinuta greu. Am jucat fara Nuttinen, in 4 straini, oare el sa fie primul jucator inlocuit? Cei din conducere, spun deja ca antrenorul si 2-3 jucatori ar trebui sa si faca bagajele, ceea ce nu mi se pare normal. Daca nu mai au incredere in antrenor, sa-l schimbe, sa vorbeasca intre patru ochi nu sa faca asemenea afirmatii pe pagina oficiala a clubului. Titus un mare plus, constant bine de cand a venit la noi. Ne asteapta un retur greu, cu deplasari la Oradea, Timisoara, Craiova si Sibiu, Speram ca vom reusi totusi sa fim in top 6.

    cu 6 ani în urmă (28.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!