Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba Timișoara rămâne fără pivot

Eduard Popa

Eduard Popa
03.01.2018

john florveus timba timisoara

John Florveus nu a jucat în ultimul meci al Timbei din 2017 împotriva lui U-BT Cluj-Napoca. Asta pentru că americanul a plecat de la echipa timișoreană și va începe noul an în Grecia.

Florveus, sosit în această toamnă la Timba Timișoara de la Cactus Tbilisi, a jucat în zece partide în LNBM, reușind medii de 13,7 puncte și 7,7 recuperări, pentru un indice al eficienței de +16,2. Acesta a strâns și trei double-double uri în România.

Pivotul s-a aflat la a doua experiență în România, după ce în sezonul 2013-2014 a jucat 26 de partide, cu medii aproape identice: 13,8 puncte, 7,7 recuperări și 15,5 la eficiență.

John Florveus devine cel de-al cincilea jucător care părăsește Timba Timișoara de la startul actualei stagiuni, după Bogdan Popescu, Mladen Pavlovic, Thomas de Thaey și Alon Sonnenfeld.

În 11 partide Timba a strâns 2 victorii și 9 înfrângeri. Următorul meci pentru „Urși” va fi joi în compania concitadinei BC SCM Timișoara.

*foto: facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!