Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba vs. Concordia, în derby-ul zonei inferioare a clasamentului

Marius Petri

Marius Petri
25.02.2014

Liga Națională de baschet masculin

Etapa XX

miercuri, 26 februarie

ora 19:15

Sala "Constantin Jude"

2-17 Fișa meciului 1-17

BC Timba Timișoara primește vizita celor de la CS Concordia Chiajna într-un meci contând pentru etapa XX din Liga Națională de baschet masculin. Partida se anunță a fi una echilibrată, cele două combatante fiind despărțite de doar două puncte în clasament. Duelul se va desfășura în sala "Constantin Jude" și nu va fi televizat, iar accesul publicului va fi gratuit.

"Urșii" bănățeni se prezintă la startul acestei etape cu 2 victorii și 17 înfrângeri acumulate în acest sezon, situându-se pe poziția cu numărul 12 cu 21 de puncte. În runda precedentă, baschetbaliștii pregătiți de Bogdan Murărescu au suferit un eșec previzibil pe terenul celor de la CSU Atlassib, scor 88-56. După ce a terminat în double-double meciul de la Sibiu, John Florveus este cel mai în formă jucător de pe Bega. acesta fiind liderul echipei timișorene la numărul de puncte marcate. De asemenea, Vedran Nakic ar putea avea un cuvânt important de spus contra Chiajnei, acesta devenind cel mai bun pasator al Timbei din acest sezon după doar 6 jocuri în maieul galbe-negru.

De partea cealaltă, echipa ilfoveană începe această etapă din postura de lanternă roșie a Ligii Naționale, având doar 19 puncte la activ (dar și un meci mai puțin disputat). Elevii lui Vlastimir Vukadinovic au jucat ultima partidă tot contra celor de la Atlassib Sibiu, pierzând cu scorul de 105-73. Meciul cu BC Târgu Mureș din etapa a XIX-a a fost amânat pentru data de 28 de februarie, astfel încât galben-verzii vor fi nevoiți să dispute două meciuri în trei zile. Rămâne de văzut dacă ilfovenii au folosit la maxim timpul în plus pe care l-au avut la dispoziție pentru a pregăti partida din această rundă intermediară.  

Singurul meci câștigat de Ciprian Mihai&Co. în actuala stagiune a fost chiar împotriva Timbei, Concordia impunându-se în tur cu un scor destul de strâns, 75-71. Misiunea oaspeților va fi însă mult mai grea pe parchetul sălii timișorene, datorită faptului că Aleksandar Vuletic și Nemanja Petrovic, cei mai buni baschetbaliști din lot, au părăsit echipa, transferându-se în străinătate. 

*foto: Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Chiajna
    Poate-l muta pe Ionut Chirila antrenor la echipa de baschet,ar fi tot aceeasi cacealma.

    cu 10 ani în urmă (25.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!