Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timişorenii, favoriţi în partida cu CS Dinamo.

Claudia  Trușcă

Claudia Trușcă
30.11.2012


Etapa a 10-a

Sala Sporturilor

"Constantin Jude"
sâmbătă, 01 decembrie
ora 18:00

 
  Fișa meciului  

CS Dinamo se deplasează la Timişoara pentru a întâlni echipa nou promovată pe prima scenă a baschetului românesc, BC Timba Timişoara. Partida ce se va desfăşura în Sala Sporturilor “Constantin Jude”, sâmbătă (01 dec), contează pentru etapa a 10 şi este programată cu începere de la ora 18.00.

Formaţia pregătită de Nicolae Toader continuă seria negativă începută în acest sezon, ultima înfrângere încasând-o de la mult experimentata CS Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu, scor 64-106, ocupând, se pare fără nicio şansă de redresare, ultima poziţie a clasamentului.

Echipa gazdă a izbutit doar două victorii, cu CS Energia Rovinari şi Farul Constanţa, având un bilanţ de 7 înfrângeri şi 2 rezultate pozitive. În etapa precedentă, elevii lui Bogdan Murărescu au întâlnit în deplasare echipa BCM U Piteşti, partida culminându-se cu o înfrângere, scor 55-84.Cu un total de 11 puncte, BC Timba Timişoara ocupă locul 13 în ierarhia generală.

Favoriţi în această confruntare tind să fie timişorenii, prin prisma faptului că dispun de 7 străini în lot, dintre care Bosko Stojaković este principalul marcator, cu o medie de 12.6 pct/meci. Din partea dinamoviştilor, principalele arme este Andrei Bădilă, 12.0 pct/meci şi liderul la recuperări, Leonard Filip cu 7.1 rec/meci.

Partida va fi oficiată de brigada de arbitrii formată din Fabiana Niţu, Bogdan Podar, Adrian Habor, iar comisar din partea federaţiei va fi Radu Vaida.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!