Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titularii Sibiului au adus victoria în meciul 2 cu Steaua

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
04.05.2017

Formația antrenată de Dan Fleșeriu s-a impus pe teren propriu în meciul 2 al semifinalei cu Steaua CSM EximBank. CSU Sibiu a câștigat la o diferență de 8 puncte, scor 88-80, scorul general al seriei fiind 1-1. 

Victoria Sibiului a venit în urma unui efort colectiv depus de cei cinci titulari, dar și de Marcel Davis și Boris Lalovic. 

Cel mai bun jucător al sibienilor a fost, la fel ca în primul meci, Kevin Hardy. Chiar dacă americanul a dat semne de oboseală miercuri seara, a reușit să-și ajute echipa, punând 17 puncte pe tabelă. În cele 35:05 minute de joc, Hardy a strâns și 6 recuperări, 5 assist-uri, 2 intercepții și un capac, pentru un indice al eficienței de 20 de unități.  

Al doilea cel mai bun marcator al lui CSU Sibiu a fost căpitanul Igor Mijajlovic, cu 16 puncte. Sârbul a mai avut 2 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție. 

Un mare efort în această partidă a depus și Bogdan Popescu. „Pope” a fost eliminat în sfertul patru din cauza cumulului de greșeli personale, însă pe parcursul celor 33:25 minute în care a evoluat, a totalizat 15 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. 

În double-digits a încheiat partida și Chris Cooper. Americanul a marcat 13 puncte, la care se adaugă 6 recuperări, un assist și 4 capace. 

La rândul lui, Radu Paliciuc a avut o contribuție importantă la victoria Sibiului în fața celor de la Steaua. Românul lui CSU Sibiu a intrat titular și, în cele aproape 19 minute de joc, a avut 11 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. 

Restul de puncte au fost marcate de Marcel Davis și Boris Lalovic. Tânărul american a marcat 10 puncte, iar muntenegreanul 6 puncte. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!