Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titularii Sibiului, peste 10 puncte în partida cu Craiova

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.03.2016

Hardy, Gilbert, Paul, Tincu și Mijajlovic, titularii formației de pe Cibin în partida cu SCM U Craiova, au înscris peste 10 puncte fiecare miercuri seara, dar CSU Atlassib Sibiu nu a reușit nici de data aceasta să câștige un meci pe care, cel puțin în primul și al treilea sfert, l-a dominat. 

Deși au intrat cu un avantaj de 10 puncte în decisiv, baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu nu au putut să țină pasul cu oltenii în ultimele minute de joc. Jucătorii lui Vladimir Vuksanovic au reușit un sfert de excepție (30-16), adjudecându-și victoria cu scorul de 84-80. De menționat că antrenorul Dan Fleșeriu a avut o rotație de 8 jucători în Bănie, trei dintre aceștia fiind eliminați pentru cumulul de greșeli personale. 

Kevin Hardy a făcut un nou joc bun, după prestația de excepție din partida cu Oradea (n.r. 31 de puncte, 10 recuperări și un indice al eficienței de 41 de unități), reușind și de data aceasta double-double-ul. Americanul a reușit 9 din 12 aruncări de la 2 puncte și o transformat o liberă, acumulând un total de 19 puncte. Fundașul lui CSU Sibiu și-a mai trecut în cont 11 recuperări, dar și 7 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 31.  

După ce în disputa cu U-Banca Transilvania a fost cel mai bun marcator al echipei sale, Lawrence Gilbert a izbutit și de data aceasta să marcheze peste 10 puncte, terminând partida cu 16 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. 

Al treilea realizator al lui CSU Sibiu în partida cu SCM U Craiova a fost Will Paul, americanul marcând 13 puncte. 

De notat jocul bun reușit de Vlad Tincu, românul beneficiind de o mare încredere din partea antrenorului în partida cu Craiova. Tânărul baschetbalist a fost folosit 29:38 și a avut 3 din 3 de la mare distanță, două dintre coșuri menținându-i pe sibieni în cărți în ultimele minute de joc. Tincu a încheiat partida cu 11 puncte, 4 recuperări și un assist. 

Tot în double-digits a terminat meciul și conducătorul de joc al celor de la CSU Atlassib Sibiu, Igor Mijajlovic înscriind 11 puncte în cele 35:49 minute petrecute pe parchet. 

CSU Atlassib Sibiu rămâne fără victorie în faza a II-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Mai mult, după înfrângerea suferită în Bănie, galben-albaștrii ajung la șase eșecuri consecutive. 

*foto: CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!