Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Am făcut o figură foarte frumoasă până în ultimele minute ale jocului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.06.2014

CSM Oradea a cedat în fieful celor de la CSU Asesoft Ploiești, scor 94-100, în meciul decisiv din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. Astfel, bihorenii își trec în palmares prima medalie de argint de pe prima scenă a baschetului masculin românesc. Titus Nicoară, jucătorul roș-albaștrilor, a vorbit în câteva cuvine despre ultimul meci al seriei cu prahovenii, respectiv despre sezonul recent încheiat. 

„Cred că am demonstrat că merităm să fim în finală. Am făcut o figură foarte frumoasă până în ultimele minute ale jocului. Poate experiența, poate valoarea individuală au făcut diferența dintre noi. Sunt de părere că am arătat un baschet bun sezonul acesta. Partida a fost una încrâncenată, cu mai multe puncte decât mă așteptam, apărările nu au funcționat foarte bine. În ultimele minute au fost mai lucizi ca noi, au băgat mingea în coș din aruncări grele. Acum am nevoie de o pauză, am avut un sezon foarte lung în care am jucat 10 luni și jumătate, niciodată nu am jucat așa mult”, a declarat Nicoară la finalul partidei pentru postul DigiSport. 

Orădeanul a bifat aproape 30 de minute în disputa cu Asesoftul, timp în care și-a trecut în cont 13 puncte, 6 recuperări, o minge pierdută și 13 unități în dreptul eficienței. 

*Foto: Roby Boros Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!