Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Ambele echipe îşi doresc victoria pentru a avea un moral cât mai bun”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
04.04.2014

CSM Oradea se deplasează la Târgu Jiu pentru a întâlni formaţia CS Energia Rovinari. Disputa dintre cele două echipe are loc sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 18.00. Titus Nicoară, jucătorul bihorenilor, a prefaţat pentru TotalBaschet acest meci.

„Cred că acest meci va fi unul important din perspectiva Final Four-ului din Cupa României. Ambele echipe îşi doresc o victorie pentru a avea un moral cât mai bun. Jucătorii Energiei sunt foarte buni din punct de vedere individual, iar în relaţie de unu la unu sunt foarte greu de apărat. Fizic, trebuie să fim la un nivel ridicat pentru a reuşi victoria. Partea cea mai importantă a sezonului acum începe. Suntem pregătiţi de play-off şi vrem să ne facem suporterii fericiţi”, a spus baschetbalistul.

De asemenea, jucătorul orădenilor a vorbit şi despre parcursul echipei în campionat

„Consider că locul doi ocupat este unul foarte bun înainte de play-off. Am avut un tur foarte bun, dar şi unele sincope în retur. Chiar dacă am jucat mai slab în anumite meciuri am reuşit totuşi să le câştigăm, ceea ce este foarte important. La modul general, cred că a fost un sezon regulat excelent având în vedere că au venit foarte mulţi jucători noi la Oradea”.

În disputa tur, orădenii s-au impus în faţa gorjenilor cu scorul de 92-73. Titus Nicoară a totalizat în cele 28 de minute jucate, 19 puncte,  9 recuperări, 3 pase decisive şi a înceiat meciul cu un indice de 21 în dreptul eficienţei.

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!