Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Avem nevoie de victorie în meciul cu SCM Craiova”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.02.2014

Titus Nicoară, jucătorul celor de la CSM Oradea, a declarat pentru TotalBaschet înaintea meciului cu SCM Craiova că, echipa sa are nevoie de o victorie în această confruntare. Disputa dintre cele două combatante va fi transmisă în direct de DigiSport 2, vineri, 7 februarie, începând cu ora 19:00.

„Mă aștept la un meci foarte greu împotriva Craiovei în care să demonstrăm că am învățat din cele două meciuri pierdute cu Sibiu și Cluj, și de asemenea să avem o evoluție bună în fața propriilor suporteri. Avem nevoie de această victorie și sunt convins că alaturi de suporterii noștri o putem obține. Fiecare minge în parte va decide rezultatul final. În jocul cu Sibiu au fost multe mingi pe care le-am pierdut în momente importante și în final acest lucru ne-a costat”, a explicat Nicoară.

Totodată, orădeanul a mai spus că în partida de mâine seară se poate întampla orice, dar echipa lui este pregătită pentru a câștiga acest meci și vor da totul pentru a obține victoria.

În confruntarea din turul campionatului, CSM Oradea a pierdut pe terenul oltenilor la 5 puncte diferență, scor 64-69. Titus Nicoară a terminat respectiva confruntare cu 4 puncte, 4 recuperări, 3 intercepții, o pasă decisivă, o pasă pierdută și un indice la eficiență de 7 unități, totul în 25 de minute petrecute pe parchet. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    Titus,
    inca nu ai pierdut cu Muresul,doar cu SIBIU SI CLUJ,deci ai grija la cuvinte!.))) Bafta maine

    cu 10 ani în urmă (06.02.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Radu Bărăian:

      Corectat
      Am greșit eu la redactare. Titus a spus ceea ce trebuie. Mulțumesc mult pentru atenționare!

      cu 10 ani în urmă (06.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    forza leii din banie
    sper ca la uramatoarea declaratie,titus sa spuna ca a invatat mult din infrangerile cu Sibiu,Cluj si Craiova

    cu 10 ani în urmă (07.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!