Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară: „Cred că este cel mai bun meci din acest sezon, ca imagine, pentru orașul Mediaș a amintit de meciurile din trecut”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.02.2019

CSM Mediaș a obținut o victorie mare în fața lui SCM U Craiova, în prima manșă din optimile Cupei României. Cu un Titus Nicoară în mare formă, echipa de pe Târnava Mare s-a impus cu scorul de 88-86. Internaționalul român a oferit la finalul partidei o declarație pe pagina de facebook Baschet Mediaș, în care a vorbit despre cum echipa lui a obținut acest succes:

„Am început foarte bine meciul. Am reușit câteva aruncări care probabil că ne-au dat încredere. După cum a continuat meciul, chiar am crezut că putem obține victoria. Craiova este o echipă foarte bună. Au jucat foarte bine anul acesta, au un antrenor cu experiență, jucători consacrați în campionatul nostru dar noi am crezut în șansa noastră. Probabil că la început ne-au luat puțin de sus. După este foarte greu să intri în meci. Noi am reușit câteva coșuri grele în momentele importante și așa am reușit să ne menținem până la final.”

Titus a vorbit și despre șansale de calificare și despre ce a însemnat Cupa României pentru CSM Mediaș în acest sezon:

„Pentru noi Cupa României a fost un bonus. Am câștigat cu Voluntari de la minus 16 în ultima secundă, acum am făcut un meci mare cu Craiova. Cred că este cel mai bun meci din acest sezon, ca imagine, pentru orașul Mediaș cred că a amintit de meciurile din trecut. Normal că returul va fi foarte greu. Nu pot să spun că avem șanse la calificare. Mergem să jucăm și vedem ce va fi.”

Partida retur din Cupa României dintre SCM U Craiova și CSM Mediaș se va desfășura la mijlocul săptămânii viitoare în Bănie.

foto: Baschet Mediaș (facebook)

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    era fain sa stim
    --care a fost performanta statistica a lui titus, nu doar ca a fost omul meciului
    -- sa fi vazut niste highlights
    -- eventual sa stim daca titus a venit dupa o accidentare, si atunci performanta e si mai notabila,
    -- mediile statistice ale sezonului pentru acest jucator

    #numazic

    cu 5 ani în urmă (07.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Nu e foarte greu
      25 pct 10 reb 6 as 1 to 38 eficiență, double-double, season high. Și 5 din 5 de la 3 pct, probabil performanță unică în cariera lui.

      cu 5 ani în urmă (07.02.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    pai nu e
    dar eu as fi scris toate datele acestea in articol :))

    cu 5 ani în urmă (07.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!