Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: "Cred că noi am greșit pe final, nu ei au câștigat"

Paul Olar

Paul Olar
18.01.2014

CSM Oradea a suferit vineri seara a treia înfrângere stagională, cu ocazia disputei împotriva lui "U"-BT Mobitelco din etapa a-XIV-a.

Titus Nicoară, unul dintre baschetbaliștii importanți ai bihorenilor, pune eșecul înregistrat în "Horia Demian" pe fondul erorilor din ultimele minute.

"Nu știu dacă a fost lipsa de concentrare, însă cred că nu am luat decizille bune. Mihai Silvășan a marcat de la trei puncte, deși eu cred că nu avea voie să ajungă într-o astfel de postură. Tot respectul pentru ei, a fost un meci strâns, dar cred că noi am greșit pe final, nu ei au câștigat. Am început mai slab primele două sferturi, arătând apoi o atitudine mai bună. De obicei, când la o echipă se fac anumite schimbări, apare și o motivație. Pe termen scurt, a fost un șoc pentru ei cele întâmplate în actuala săptămână, au jucat mai motivați, iar sala le-a fost alături."

*Foto: Oradea Best Photo

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    .
    In sport, norocul unora este intotdeauna ghinionul adversarului!

    cu 10 ani în urmă (18.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    Titus,
    in sport nu toate meciurile pot fi castigate pe final,si nu este obligatoriu sa fie castigate de o singura echipa de fiecare data.Indiferent cum a fost echipa Clujului a jucat mai bine de aceea a castigat.Tot respectul pentru tine si echipa ta, dar in viata e bine sa stii sa MAI si pierzi,si sa tii fruntea sus.Nu cred ca a fost vorba de noroc,a fost vorba de concentrare.

    cu 10 ani în urmă (18.01.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    noroc.
    da.noroc.si voi ati avut noroc ca aruncarile lui Kuburovici de la 3 nu au intrat.zero din 4 aruncari.

    cu 10 ani în urmă (18.01.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Si aruncarile lui Meda.....

      cu 10 ani în urmă (18.01.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!