Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Diferența a fost făcută de ultimele două aruncări libere”

Dan Oancia

Dan Oancia
06.11.2017

titus nicoara bcm u pitesti

Victoria la limită izbutită de BCMU Pitești în fața propriilor fani, contra celor de la CSU Sibiu, a adus bucuria în Trivale. Argeșenii au învins cu scorul de 79-78, la capătul unui meci pe muchie de cuțit și au bifat astfel al patrulea rezultat pozitiv consecutiv.

Extrema Piteștiului Titus Nicoară a fost de părere că inspirația de pe final la aruncări a făcut diferența. Un meci în care diferența a făcut-o ultimele două aruncări libere.

„Un meci în care diferența a fost făcută de ultimele două aruncări libere. A fost un joc pe muchie de cuțit în care ambele echipe au dat totul pentru a câștiga. Sibiul este o formație combativă care a jucat foarte bine în acest debut de sezon. Nu cred că au fost întâmplătoare victoriile obținute de ei. Una peste alta, meciul a fost decis la ultima fază, lucru ce ne arată că au fost 40 minute grele și echilibrate. În continuare avem mult de muncă pentru a deveni mai buni și a îmbunătăți aspecte ale jocului, dar important este că am ieșit cu bine din această serie de meciuri. Pentru noi, ca și grup, este mulțumitor faptul că am reușit să legăm aceste victorii. Au fost meciuri foarte echilibrate și în multe momente am revenit pe tabela de marcaj de la diferenței mai mici sau mai mari”, a declarat Titus Nicoară, conform scmpitesti.ro

Nicoară a fost impresionat de atmosfera pe care au făcut-o fanii argeșeni, care, spune el, a contribuit la victoria echipei sale.

„Atmsofera la meciurile de pe teren propriu este foarte frumoasă și mă bucur că am reușit să le oferim fanilor aceste victorii chiar dacă au avut unele emoții. De multe ori, mai ales pe final de meci, susținerea lor reprezintă un real ajutor. Le mulțumesc și îi aștept în continuare la sală într-un număr cât mai mare pentru a ne bucura împreună de victorii. Sper să ne bucurăm de un rezultat cât mai bun la final de sezon”, a spus pivotul lui BCMU Pitești, conform sursei citate anterior.

 Etapa viitoare BCM U FC Argeș Pitești va juca în deplasare, cu Dinamo București. 

*foto: scmpitesti.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Titus
    Imi place Titus, are presatii foarte reusite la noi. Implicat in joc, se apara bine si creste de la meci la meci. Cred ca este printre cele mai bune transferuri reusite de noi in vara.

    cu 6 ani în urmă (06.11.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Titus
      F bun . F inteligent in joc , are si o buna pozitionare..stie jocul. Daca prinde o zi buna cu greu poate fi oprit.mie unul imi place mult .

      cu 6 ani în urmă (06.11.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Gica Hagi din baschet
    „Am castigat ca a marcat cele doua libere, daca nu castigau ei”.Sa fie bine, ca sa nu fie rau. :))

    cu 6 ani în urmă (06.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!