Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: “Vom încerca să corectăm greșelile și să facem un meci mult mai bun în fața Ploieștiului”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.03.2014

Titus Nicoară, extrema de forță a lui CSM Oradea vorbește despre partida cu CSU Asesoft Ploiești. Acesta a venit în vara lui 2013 la echipa de pa malurile Crișului Repede dar s-a impus imediat, devenind om de bază pentru angrenajul lui Cristian Achim. Întrebat cum vede partida cu Asesoft, mai ales că în ultimele partide evoluția echipei sale nu a fost foarte bună, internaționalul român a replicat:

„Cel mai important lucru este că am reușit să câștigăm aceste meciuri importante chiar dacă jocul nostru nu a fost la cel mai înalt nivel. Am alternat momentele bune cu cele rele aproape în fiecare meci. Vom încerca să corectăm greșelile și să facem un meci mult mai bun în fața Ploieștiului.”

Titus ne-a spus câteva cuvinte și despre match-up-ul său cu Cătălin Burlacu, de duminică seară:

„Un duel direct cu Cătălin înseamnă o provocare pentru mine și un meci la o intensitate foarte ridicată. Îl apreciez ca jucător, dar voi da tot ce am mai bun pentru a evolua cât mai bine împotriva lui.”

Întrebat dacă acest meci este oportun în vederea Final Four-ului, sportivul a declarat:

„Mai sunt multe meciuri importante până la Final Four, deci nu cred că acest detaliu poate fi foarte important acum.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!