Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Vom face tot posibilul pentru a obține primul titlu din istorie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.05.2014

Titus Nicoară și CSM Oradea se află în fața unui moment extrem de important, aceștia având șansa să-și treacă în palmares primul titlu de campioni ai României. Sâmbătă, 31 mai, respectiv duminică, 1 iunie, se vor disputa primele două partide ale finalei dintre CSU Asesoft Ploiești și CSM Oradea.

Baschetbalistul originar din Oradea, Titus Nicoară, una dintre piesele de bază ale trupei lui Achim, a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre prima finală de campionat din cariera sa, respectiv prima din istoria clubului de pe malul Crișului Repede. 

„Cred că va fi o serie foarte încrâncenată în care fiecare meci va conta. Sunt convins că putem câștiga cel puțin un meci la Ploiești și vom face tot posibilul pentru a obține primul titlu din istorie. Obiectivul meu personal și al echipei este să câștigăm această finală.

Echipa din Ploiești este una foarte valoroasă, dar și noi am dovedit în acest sezon că suntem un grup unit și putem câștiga orice meci. În acest play-off am fost într-o formă foarte bună, iar din punct de vedere colectiv cred că putem juca un baschet de înaltă calitate. Din punct de vedere individual Ploieștiul are niște jucători foarte valoroși care în orice moment pot să facă diferența”, a declarat baschetbalistul.

În final, Titus le-a transmis fanilor echipei din Oradea, dar și celor din țară care vor ține cu roș-albaștri în această finală să fie alături de ei și să îi susțină până în momentul în care finala se va termina.

Fără doar și poate Nicoară este unul dintre jucătorii care și-au pus serios amprenta la parcursul foarte bun al roș-albaștrilor în acest sezon din Liga Națională. Purtătorul echipamentului cu numărul 14 de la CSM Oradea nu a ratat niciun meci al echipei în actuala stagiune, reușind după 32 de partide jucate să fie liderul echipei la capitolele recuperărilor (medie de 7.7 recuperări pe meci, 247 în total), respectiv al eficienței (medie de 16.7, total de 533 unități). De asemenea, sportivul a mai acumulat medii de 12.9 puncte marcate pe meci, 1.1 intercepții și 1.3 mingi pierdute, totul în 25:27 minute petrecute în teren. 

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!