Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară a strălucit în episodul cu numărul 4 al finalei din Liga Națională

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.06.2014

Ediția 2013-2014 a finalei Ligii Naționale de Baschet va avea parte meci decisiv după ce CSM Oradea a învins pe teren propriu pe CSU Asesoft Ploiești cu 87-81. Principalul artizan al orădenilor în acest meci a fost fără doar și poate Titus Nicoară, cel mai bun marcator al confruntării, respectiv cel mai eficient jucător de pe parchet. 

În cele 37 de minute jucate, orădeanul și-a trecut în cont nu mai puțin de 21 de puncte și 12 recuperări (8 defensive, 4 ofensive) pentru un nou double-double în Liga Națională. De asemenea, acesta a mai contribuit cu 2 pase decisive, un capac, dar și 2 posesii pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 29 la eficiență. Nicoară a încheiat disputa cu Asesoft cu procentaje de 75% (6/8) la aruncările din interiorul semicercului, 67% (2/3) de la 3 puncte, respectiv 60% (3/5) de la libere.

Titus nu a lipsit în niciun meci jucat de CSM Oradea în actuala ediție a play-off-ului, având în cele 10 partide jucate medii de 12.1 puncte, 6.6 recuperări, 1.1 pase decisive, 1.3 mingi pierdute și 15.3 în dreptul productivității, totul în 26:30 minute petrecute pe parchet. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!