Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară a terminat încă o dată în double-double

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.01.2014

Componentul grupării CSM Oradea, Titus Nicoară, a terminat aseară, în meciul pierdut de echipa sa cu CSU Sibiu, pentru a 6-a în această stagiune în double-double. 

În cele 34 de minute jucate aseară împotriva trupei lui Miodrag Perisic, Nicoară a marcat 13 puncte și a recuperat 18 mingi (10 defensive/8 ofensive). De asemenea, orădeanul a mai avut o pasă decisivă și o intercepție, pentru 22 de unități la eficiență. Cele 13 puncte au fost marcate pe mâna a 3 aruncări din 9 încercări de la 2 puncte, una din una de la mare distanță, respectiv 4 din 7 de la linia de libere. 

Anterioarele 5 confruntări în care Titus Nicoară a terminat în double-double au fost jucate împotriva echipelor ”U” BT Mobitelco (16 puncte și 12 recuperări / 20 pct și 10 rec), BC Timișoara (21 pct și 13 rec), BCM U Pitești (18 pct și 12 rec), respectiv Gaz Metan Mediaș (24 pct și 14 recuperări). 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!