Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară, aproape de double-double în meciul patru cu Dinamo

Paul Olar

Paul Olar
27.04.2016

Steaua CSM EximBank a obținut biletele spre semifinalele Ligii Naționale, după ce a răpus pe Dinamo București în patru jocuri. Ultima confruntare a avut loc marți seara și s-a încheiat la scorul de 79-77.

În acest joc, Titus Nicoară a reprezentat principala gură de foc a trupei pregătite de Claudiu Fometescu. Internaționalul român a bifat 35 de minute de joc, perioadă în care s-a remarcat cu 9/16 din interiorul semicercului, respectiv 4/5 de la nivelul liniei de libere, pentru un total de 22 de puncte.

Nicoară și-a făcut simțită prezența și sub panou, acolo unde a recuperat 9 mingi. De asemenea, Titus a distribuit 2 pase decisive și a izbutit o intercepție, statisticile sale formând un indice al eficienței de 26.

Dincolo de cifre, baschetbalistul originar din Oradea a punctat în momente importante pentru formația sa. Ecartul de care a beneficiat Steaua la pauză s-a datorat și contribuției venite din partea lui Nicoară.

În semifinale, Steaua se va duela cu BC Mureș Târgu Mureș.

*Foto - sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!