Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară despre BC Mureș: „O echipă experimentată cu jucători valoroși”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.05.2014

Înaintea primelor două meciuri din semifinalele Ligii Naționale dintre CSM Oradea și BC Mureș din Arena „Antonio Alexe”, Cristian Achim, tehnicianul bihorenilor, a declarat într-o conferință de presă faptul că, la nivelul play-off-ului nu mai contează avantajul terenului propriu. 

Pe marginea acestui subiect, TotalBaschet a stat de vorbă și cu Titus Nicoară care, însă, este de altă părere cu cea a antrenorului său. Pe de altă parte, Nicoară a prefațat întreaga serie cu cei de la BC Mureș Târgu Mureș. 

Titus, în sezonul regulat CSM Oradea și BC Mureș și-au împărțit victoriile. Ce crezi că va fi acum?

Nu cred că mai contează ce s-a întâmplat în sezonul regulat. Totul începe de la zero și cu siguranță obiectivul nostru este să câștigăm primele două meciuri de acasă.

În opinia ta, crezi că avantajul terenului propriu contează într-o serie de play-off? 

Cu siguranță contează avantajul terenului propriu. Sunt convins că la ora meciului sala va fi arhiplină și suporterii noștri vor crea o atmosferă senzațională. În momentele grele ale meciului suportul lor poate cântări enorm. 

Poate CSM Oradea să se deplaseze la Târgu Mureș cu un avantaj de 2-0? 

Dacă reușim să ne impunem jocul și să jucăm la nivelul așteptat putem avea 2-0 după primele două meciuri. Mureșul este o echipă experimentată cu jucători valoroși, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a ne califica în finală.

Crezi că poate bifa CSM Oradea prima finală de campionat din istorie? 

Trebuie sa tratăm fiecare meci ca pe o finală și vom vedea la sfârșit dacă ajungem unde ne dorim cu toții. 

În turul sezonului regulat, CSM Oradea a câștigat în „Junglă” cu 78-74. Apoi, în cea de-a doua jumătate a campionatului, mureșenii s-au impus la un singur punct în fieful roș-albaștrilor, scor 76-75.  

Marți, 13 mai, și miercuri, 14 mai, de fiecare dată de la ora 18:45, Arena „Antonio Alexe” de pe malul Crișului Repede va găzdui primele două meciuri dintre CSM Oradea și BC Mureș Târgu Mureș.

*Foto: Viorel Cartiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!