Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară, din nou imperial pentru CSM Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.02.2014

Titus Nicoară a fost din nou vioara întâi pentru CSM Oradea, contribuind decisiv la victoria echipei sale împotriva celor de la SCM Craiova, scor 76-75, reușind cel de-al 7-lea double-double din actuala stagiune. 

În cele 30 de minute petrecute pe parchet, Titus a marcat 21 de puncte, fiind de asemenea un factor de bază sub panou, reușind să termine cu 12 recuperări, dintre care 8 defensive și 4 ofensive. Baschetbalistul pregătit de Cristian Achim a mai avut o pasă decisive, o intercepție și o minge pierdută, pentru un indice la eficiență de 27 de unități, fiind astfel cel mai bun jucător de pe parchet în disputa jucată aseară. Din punct de vedere al procentajelor, Nicoară a terminat cu 54% (7/13) din interiorul semicercului, 50% (1/2) de la mare distanță, respectiv 100% (4/4) la aruncările libere. 

Tehnicianul roș-albaștrilor, Cristian Achim, a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevului său după prestația din meciul cu formația olteană. „Individual am să-l remarc pe Titus Nicoară, acesta jucând excepțional și o face în mod constant”, a punctat Achim.

Nicoară a fost prezent de fiecare dată în maieul CSM-ului Oradea în acest sezon, având la activ medii de 14.9 puncte pe meci, 9.5 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.3 intercepții, 1.3 mingi pierdute și 20.3 la eficiență, totul în 25:33 minute petrecute pe parchet. 

*Foto: Viorel Cartiș

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Indispensabilul Titus
    intr-adevar, de departe cel mai bun transfer din acest sezon! fara repatrierea lui Titus, Oradea era de parte de primele patru locuri!!! In special in contextul in care Dillon joaca f slab in ultima vreme (de ex aseara, la Cluj, etc)

    cu 10 ani în urmă (08.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!