Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară, la cea mai bună prestație pentru BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
15.01.2018

titus nicoara bcm u pitesti

BCM U FC Argeș Pitești a dominat pe teren propriu Phoenix Galați într-o partidă câștigată cu scorul de 103-73 în etapa a XIV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Titus Nicoară a reușit cel mai bun meci al său în alb-violet. Baschetbalistul român a reușit 23 de puncte și 9 recuperări, pentru +23 la eficiență. El a strâns 9/11 de la 2 puncte, 1/4 de la 3 puncte și 2/3 de la libere. În acest sezon Titus are medii de 10,9 puncte și 8,1 recuperări pe meci.  

Andriy Agafonov a avut și el un meci complet pentru piteșteni. Cel mai bun marcator al lui BCM U Pitești (18,1 puncte pe meci) a adunat contra lui Phoenix 17 pct, 6 pase decisive și 5 recuperări, pentru +29 la eficiență.

Porter Troupe a reușit un double-double, cu 10 pct și 11 pase decisive, la fel și tânărul Marius Ciotlăuș, care a făcut meciul carierei, cu 17 puncte și 10 recuperări.

După acest meci BCM U Piteşti ajunge la 9 victorii şi 5 înfrângeri, iar etapa viitoare va juca în deplasare, la SCM U Craiova.

*foto: facebook BCM U Pitești

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    Titus
    Seriozitate,inteligenta,munca

    cu 6 ani în urmă (15.01.2018) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Titus
    Si a regăsit plăcerea de a juca baschet. Foarte serios, profesionist adevărat. În rest ma sperie declarația d.lui Gemea privind finanțarea echipei chiar si in acest sezon

    cu 6 ani în urmă (15.01.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Mda..
      Nu stiu cate echipe vor mai ramane...o sa se distruga si sportul asta.cine o sa investeasca in baschet???

      cu 6 ani în urmă (15.01.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!