Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară, la primul double-double într-o finală de campionat

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.06.2014

Titus Nicoară a ajuns în disuputa pierdută de CSM Oradea cu Asesoft Ploieşti la cel de-al 10-lea meci din sezonul 2013-2014 din LNBM când termină în double-double, al doilea din play-off, respectiv primul dintr-o finală de campionat. 

În cele 30 de minute în care a fost prezent pe parchet, Nicoară şi-a trecut în cont 12 puncte, 10 recuperări (8 defensive, 2 ofensive), dar şi 2 mingi pierdut, totul pentru un indice la eficienţă de 15 unităţi. De asemenea, orădeanul a terminat confruntarea cu campioana en-titre cu procentaje de 83% (5/6) din interiorul semicercului, 0% (0/3) de la 3 puncte şi 67% (2/3) de la libere. 

După înfrângerea de sâmbătă seara, CSM Oradea este condusă cu 1-2 la general de CSU Asesoft Ploieşti în finala Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Astăzi, 8 iunie, de la ora 19:45 se va juca Meciul 4 al ultimului act, joc care ar putea decide campioana sau care ar putea trimite sera în decisiv. 

*Foto: Roby Boros Photography

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Bravo Titus!
    Titus a fost artizanul revenirii in meciul 4... Sean a fost motorul desprinderii... iar Bogdan a sedimentat victoria cu doua cosuri extrem de importante in ultimele 2 minute... excelent gestionat finalul de meci! Bravo!

    cu 9 ani în urmă (09.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!