Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Toate echipele mai bine clasate au mers în semifinalele LNBF

Andreea Vlase

Andreea Vlase
30.03.2018

Meciul decisiv dintre CSM Satu Mare și SCM Timișoara a încheiat primul tur de play-off al LNBF. A fost singura serie care a avut nevoie de al 3-lea joc. În celelalte trei dueluri s-au impus cu 2-0 formațiile mai bine clasate la finalul sezonului regulat.

ACS Sepsi SIC a trecut cu 2-0 de CSU Alba Iulia, după 96-44 acasă și 93-57 în deplasare. Deși la prima vedere părea un duel echilibrat, Olimpia CSU Brașov s-a calificat în penultimul act tot după două jocuri în compania celor de la FCC ICIM Arad, cu 73-66 în primul și 74-66 în al doilea. Ecarturile au scăzut pe final.

Cel mai echilibrat duel a fost cel dintre ocupantele locurilor 4 și 5, cu ambele meciuri încheiate la o posesie. Universitatea Cluj-Napoca s-a impus cu 72-71 pe propriul teren și cu 78-75 în deplasare, la Alexandria.

Singura serie cu decisiv a fost cea dintre CSM Satu Mare și SCM Timișoara. Au fost cel puțin 10 puncte diferență în toate cele trei jocuri. SCM Timișoara reușea surpriza în prima zi de play-off, după ce câștiga în deplasare cu 82-71. CSM Satu Mare a egalat după 68-50 la Timișoara. 63-53 a fost scorul în decisiv, iar sătmărencele și-au respectat, până la urmă, statutul de favorite și au mers mai departe.

În semifinale se vor întâlni locurile 1 cu 4, respectiv 2 cu 3. Finalistele de anul trecut, ACS Sepsi SIC și Universitatea Cluj, își dispută locul în finală. Iată programul:

Meciul 1 – 6 aprilie

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – Universitatea Cluj-Napoca, ora 18:30

CSM Satu Mare – Olimpia CSU Brașov

Meciul 2 – 12 aprilie

Universitatea Cluj-Napoca – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Olimpia CSU Brașov – CSM Satu Mare

15 aprilie este data rezervată pentru eventuale meciuri decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!