Stiri

Tom Thibodeau a fost demis după victoria clară în fața lui Lakers

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.01.2019

Minnestoa Timberwolves și-a demis antrenorul-președinte, în persoana lui Tom Thibodeau, după o victorie categorică în fața lui Los Angeles Lakers.  Echipa din Minneapolis a avut prestații oscilante în acest sezon și ocupă abia poziția a 11-a în Conferința de Vest, cu un bilanț de 19 victorii și 21 de înfrângeri.

În ultimul meci cu Thibodeau la timonă, Minnesota Timberwolves a făcut instrucție cu Los Angeles Lakers, echipă lipsită însă de LeBron James și Kyle Kuzma, cei mai importanți jucătorii ai echipei din California. Minnesota s-a impus cu 108-86, într-un meci în care Andrew Wiggins și Karl-Anthony Towns au strălucit, fiecare cu câte 28 de puncte marcate.

Thibodeau a fost anunțat de decizia conducerii imediat după partida cu Lakers de Ethan Casson, CEO și Scott Layden, general manager.

Interimatul la Minnesota Timberwolves va fi asigurat de Ryan Saunders, fost asistent al lui Thibodeau. Ryan este fiul regretatului Flip Saunders, antrenor și el la Minnesota Timberwolvews dar și la Detroit Pistons.

Au apărut însă și speculații cu privire la numele viitorului antrenor de la Wolves. Fred Hoiberg și Chauncey Billups par a fi principalii favoriți să preia banca echipei din Minneapolis.

 

*foto: sbnation.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!