Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Tomas Bilek: ”Singura înfrângere pe care o regret este cea de la Timișoara!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
12.01.2013

tomas bilekCSU Alba Iulia nu a făcut schimbări în lot înaintea returului de campionat. Conducerea clubului a considerat că felul în care a evoluat formația antrenată de Tomas Bilek este mulțumitor și nu necesită transferuri de jucătoare.

După discuția cu conducerea clubului și după opt victorii consecutive, am decis să nu schimbăm componența lotului. Avem încredere în calitatea jucătorilor și lucrul serios în echipă, a spus Bilek într-o declarație acordată TotalBaschet.ro

Ardelencele au un bilanț de 9 victorii și 4 înfrângeri în prima parte a sezonului. ICIM Arad, CSM Târgoviște, CSM Satu Mare și Danzio Timișoara sunt cele patru echipe care s-au impus în partidele cu Alba. Antrenorul nu este supărat decât pentru meciul cu Danzio, o formație cu evoluții mai slabe decât ale Albei, și crede că locul ocupat în campionat, 4, este în concordanță cu valoarea echipei.

Singura înfrângere pe care o regret este cea de la Timișoara. A fost pur și simplu o zi proastă, nimic nu mergea cum ar fi trebuit. Nimeni nu ne poate reproșa că am pierdut în fața celor mai bune trei echipe, din campionat, care au participat în cupele europene. Mai ales că am jucat cu toate trei în decurs de zece zile; iar cu Târgoviște și Arad în deplasare. Deci cred că locul patru arată valoarea reală a echipei.

Vezi rezultatele din tur și programul viitor al CSU Alba Iulia

Poziția din clasament din acest moment este în conformitate cu obiectivul echipei, însă Bilek este conștient că până la final mai este mult de muncă.

Obiectivul rămâne același pe care l-am decis și l-am anunțat la începutul sezonului. Este un obiectiv foarte clar: locurile 1-4. Acum trebuie să lucrăm din greu și să ne concentrăm pentru a ocupa un loc cât mai bun înainte de play-off.


Alba Iulia va disputa primul meci al returului la Craiova, contra SCM CSȘ. În ciuda istoriei recente, tehnicianul în vârstă de 28 ani nu îl consideră un meci facil mai ales că este primul după pauza de iarnă.

Cred că meciul cu Craiova va fi unul cu ceva dificultăți. Este primul joc după pauza de iarnă și condiția fizică în momentul de față nu este deloc perfectă. În plus, trebuie să luăm în considerare faptul că jucăm în deplasare, deci trebuie să avem grijă și să ne concentrăm 100%. Sper să avem  în continuare rezultate la fel de bune ca și înaintea pauzei de Crăciun.

Partida dintre SCM CSȘ U Craiova și CSU Alba Iula va avea loc sâmbătă, de la ora 19.

Foto: sport.alba24.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!