Stiri

Tomas Bilek: "Trebuie să schimbăm ceva. Poate voi fi eu, poate va fi altcineva"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
07.11.2012

Cu un bilanţ de patru victorii şi patru înfrângeri, CSU Alba-Iulia se află departe de aşteptările dinaintea sezonului. Mai mult, trupa din cetatea unirii a cedat miercuri după-amiază la Timişoara, 58-76 în faţa lui BCM Danzio la capătul unui joc dezolant în repriza a doua.

Antrenorul Tomas Bilek a vorbit cu greu, în exclusivitate pentru Totalbaschet, despre eşecul echipei sale. Extrem de dezamăgit, tehnicianul ardelencelor e dispus să renunţe la banca tehnică doar ca echipa să îşi revină.

Echipa noastră trece printr-o perioadă dificilă. Situaţia la club nu e tocmai bună. Îmi e greu să vorbesc acum, imediat după meci. Sunt dezamăgit de jucătoare. Am intrat în joc total nepregătite. Ne-a fost frică să jucăm, ceea ce mă surprinde. Ştiam adversarul, le-am spus ce să facă. Ştiau ce pot Pesovic şi Brown care ne-au ucis azi. Nu am pierdut neapărat pentru că ele au marcat mult, ci şi datorită greşelilor noastre din ofensivă, foarte multe. Timişoara a marcat mult pe mingile greşite de noi. Mai mult, Timişoara a marcat foarte mult şi din afara semicercului. Pentru noi a fost un meci foarte prost şi trebuie să ne gândim bine ce vom face de acum înainte şi cum vom continua cu această echipă. Trebuie să revăd jocul şi apoi să mă gândesc ce e de făcut. În mod cert trebuie să schimbăm ceva. Poate voi fi eu, poate va fi altcineva. Nu sunt probleme de ordin financiar. Sunt lucruri care se întâmplă în staff. Conducerea mi-a acordat încredere săptămâna trecută. Trecem însă printr-o situaţie dificilă şi nu pot să vorbesc mai multe acum.

Tomas Bilek a precizat că dacă va găsi o soluţie să scoată echipa din criză va rămâne, dacă nu rămâne la latitudinea clubului să decidă asupra măsurilor care trebuie luate.

foto: alba.citynews.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!