Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Easley a plecat pe urmele contelui Dracula (FOTO)

David Istrate

David Istrate
14.02.2019

Cu ocazia jocurilor echipei naționale a României, LNBM a luat o pauză de aproximativ trei săptămâni. În această perioadă, baschetbaliștii ce nu au fost convocați la loturile naționale și-au luat o scurtă vacanță, mulți dintre ei plecând în vizită în alte țări. În schimb, Tony Easley a decis să rămână aici și să viziteze zonele din centrul țării.

Jucând în o mulțime de orașe, Easley a încercat mereu să descopere lucruri noi și să înțeleagă cultura fiecărui loc. De aceea, în această pauză, împreună cu soția sa, baschetbalistul de 31 de ani a plecat în Brașov, dorind să viziteze atât orașul cât și împrejurimile sale. În urmă cu două luni și jumătate, Easley declara pentru site-ul nostru că vrea să vadă cât mai multe obiective turistice.

În plus, mi-ar plăcea să găsesc niște locuri pe care să le vizitez aici, în România. Trebuie neapărat să merg să vizitez castelul lui Dracula. Am auzit câteva lucruri despre Vlad Țepeș și modul în care acționa, cred că așa reușești să îți impui voința.”

Astfel, marți, 12 februarie, sportivul originar din Alabama, împreună cu soția sa, au vizitat Castelul Bran, acolo unde Easley a putut să descopere informații noi despre cunoscutul personaj „Dracula”. Jucătorul deținătoarei Cupei României s-a arătat încântat de ceea ce a descoperit, postând câteva informații despre Vlad al III-lea, cunoscut sub numele de Vlad Țepeș.

În continuare, Easley a fost foarte intrigat de mustața lui Țepeș, văzută într-un tablou aflat în castel, și a spus că nu crede că ar fi rezistat în vremea aceea pentru că ar fi glumit prea mult. Acesta a intrat în camerele de tortură și în celălalte zone ale castelului, fiind impresionat de ceea ce a văzut.. În cele din urmă, Easley s-a declarat mulțumit de faptul că în sfârșit și-a îndeplinit misiunea de a-l găsi pe Dracula, însă a spus că mai are două lucruri de căutat pe listă: Big Foot și extratereștrii.

Excursia celor doi a continuat cu o scurtă vizită la Brașov, acolo unde aceștia au admirat Biserica Neagră. Contactat de site-ul nostru, Tony Easley a acceptat să ne spună câteva cuvinte despre această mini-vacanță și s-a arătat încântat de ceea ce a văzut.

Soției mele și mie ne place foarte mult să vizităm. În timpul pauzei pentru naționale, am reușit să ajungem la Brașov pentru o scurtă vizită. Prima oară, am mers la faimosul Castel Bran. Acolo am aflat despre legendarul Vlad Țepeș și despre toți domnitorii care au locuit în acel castel. Apoi am reușit să ajungem la Biserica Neagră din Brașov. Istoria bisericii a fost interesantă. Există date despre această biserică începând din anul 1313. În ciuda adăugărilor arhitecturale care au fost făcute de-a lungul anilor, este în continuare o minune medievală ce merită văzută.”

În acest sezon, Tony Easley are medii de 8.7 puncte, 4.6 recuperări și 1.2 pase decisive pe meci. Pentru mai multe detalii legate de viața și cariera acestuia, vă invităm să citiți interviul pe care jucătorul american l-a acordat site-ului nostru.

Mai jos, puteți urmări o galerie foto cu toată aventura lui Tony Easley.

*foto: u-bt.ro/Manases Sandor, Instagram: Tony Easley

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!