Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Top 6 F. Etapa II – MVP: Chastity Reed

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.02.2017

Foto: Satumareonline.ro

Joi seară s-a încheiat cea de a doua etapă din cadrul Top 6 a Ligii Naționale de Baschet feminin. CSM Târgoviște, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare au avut câștig de cauză în jocurile programate la mijlocul acestei săptămâni. MVP-ul etapei secunde vine de la formația pregătită de Jose Araujo și este Chastity Reed.

Sportiva de origine americană a avut o prestație decisivă în victoria surprinzătoare de la poalele Tâmpei. Cu toate că au făcut deplasarea în cinci jucătoare, sătmărencele s-au impus cu scorul de 72-61 în fața mai bine cotatei Olimpia CSU Brașov. Reed a fost cea mai eficientă sportivă de pe parchet cu 27 de unități la eficiență. Ea a mai adăugat 20 de puncte, 13 recuperări, 5 pase decisive și un capac. Reed este principala marcatoare a echipei sale cu o medie de 18.6 puncte și 9 recuperări pe meci pentru 21 de unități la eficiență. 

O altă performeră a etapei a fost Porchia Green de la CSM Târgoviște. Aceasta a contribuit la o victorie importantă, împotriva Universității Cluj-Napoca, în economia adjudecării locului secund. Green a terminat jocul 13 puncte, 14 recuperări și 7 pase decisive pentru 26 de unități la eficiență.

Performerele etapei II:

- puncte: Janeesha Jeffery (Sepsi SIC), Porsche Poole (CSM Târgoviște) - 27

- recuperări: Kristina Baltic (CSM Satu Mare) - 19

- pase decisive: Annemarie Godri Părău (ACS Sepsi SIC) - 10

- intercepții: Erica Covile (Phoenix Galați) - 5

- capace: Brittany Denson (Universitatea Cluj), Katie Rutan (Phoenix Galați) Adrianne Webb (Olimpia Brașov) - 2

- eficiență: Chastity Reed (CSM Satu Mare), Janeesha Jeffery (Sepsi SIC), Tyaunna Marshall (Sepsi SIC) - 27

Performera etapei I: Adrienne Ross (Universitatea Cluj-Napoca)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!