Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Top 6F. Etapa X - MVP: Andra Mandache

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.03.2017

Universitatea Cluj-Napoca a terminat sezonul regulat cu o victorie pe teren propriu, 64-62, în fața formației CSM Satu Mare și odată cu asta și-a asigurat poziția secundă în clasament înaintea demarării play-off-ului. Victoria împotriva sătmărencelor a fost obținută cu 6 secunde înainte de final printr-un coș marcat de Andra Mandache, sportivă care în opinia site-ului nostru este MVP-ul ultimei runde din sezonul regulat. 

Chiar dacă în cadrul acestei etape au fost jucătoare care au izbutit cifre mult mai bune și spectaculoase, Andra a avut o prestație solidă în cel mai echilibrat și disputat meci al rundei, având în față adversare puternice și foarte motivate. Totodată, coșul decisiv marcat de aceasta în ultimele secunde cântărește de asemenea foarte mult în situația de față. 

Andra Mandache a început partida cu Satu Mare în „cinciul” de start, iar până la final a strâns 27:30 minute petrecute pe parchet. În tot acest timp, eleva pregătită de Dragan Petricevic și-a trecut în cont 18 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive, un capac, dar și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 19 unități. Din punct de vedere al procentajelor, Mandache a încheiat jocul cu 44% (4/9) din interiorul semicercului, 75% (3/4) de la mare distanță și 50% (1/2) de la libere. 

Andra Mandache a îmbrăcat de 27 de ori echipamentul alb-negru în acest sezon al LNBF, timp în care a contabilizat medii de 12.5 puncte, 5.3 recuperări, 2.8 pase decisive, 0.7 intercepții, 1.9 mingi pierdute și 13.6 la eficiență, totul în 33:27 minute jucate pe meci.

Performerele ultimei etape din sezonul regulat al Ligii Naționale:

Puncte: Kerah Kai Nelson (Phoenix Galați) - 26

Recuperări: Romina Filip (Phoenix Galați) - 15

Pase decisive: Dora Ardelean (Olimpia CSU Brașov) - 11

Intercepții: Janeesa Jeffery (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe), Naketia Swanier (Universitatea Cluj) - 4

Capace: Chandra Harris (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) - 3

Eficiență: Kerah Kai Nelson (Phoenix Galați) - 31

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!