Stiri

Total Baschet continuă seria interviurilor cu foști idoli ai tribunei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.03.2016

Total Baschet continuă rubrica săptămânală în care intervievează un fost idol al tribunelor din România. În această săptămână a venit rândul lui Uche Iheadindu să răspundă întrebărilor adresate de către redactorii site-ului nostru.

Într-o discuție deschisă cu fostul jucător de la Dinamo, U Mobitelco Cluj sau BCM U Pitești, am realizat un interviu în care Uche ne-a vorbit despre aspecte curente din baschetul românesc dar și despre întâmplări din perioada în care el activa în România.

Cu mult haz, Uche ne-a povestit despre încăierarea pe care a avut-o cu Paul Helcioiu, pe când ambii evoluau la Dinamo:

„Într-adevăr a fost un conflict atunci, dar nu am fost primii care am avut conflicte la antrenamente. Chestia e că s-a mediatizat atât de mult încât amândoi eram șocați. Am regretat ce s-a întâmplat, amândoi ne-am dat seama cât de bătuți în cap am fost (râde), dar la antrenamente, adrenalină și se mai întâmplă, am regretat și apoi am trecut peste.”

Întregul interviu îl veți găsi mâine, începând cu ora 12:00, doar pe Total Baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!